Skip to main content
PER A TOTES LES EDATS

Nens, nenes, adolescents, joves i adults de totes les edats.

Per a totes aquelles persones (nens, nenes, adolescents, joves o adults de totes les edats) que viuen una situació de malestar o patiment per problemes de tipus personal, de salut, familiar, laboral o acadèmic i que busquen una ajuda professional per acompanyar-los en aquest procés d’autoconeixement i millora de la seva qualitat de vida.

NENS I NENES

Ja d’ençà que naixem estem en constant evolució tant en l’àmbit del desenvolupament emocional, intel·lectual com social.

Els nens es transformen contínuament, i observem com van apareixent i perfeccionant diferents funcions i comportaments necessaris per al progrés.

De vegades pot passar que “s’encallin” en algun punt i els pares o l’escola observin algunes reaccions que no comprenen i que els poden preocupar (dificultats amb els aprenentatges, alteracions del son, alimentació, esfínters, rebequeries).

El treball psicoterapèutic mitjançant el joc i el dibuix permet comprendre i ajudar a “desencallar” aquestes situacions, i continuar de manera saludable amb el seu desenvolupament.

ADOLESCENTS I JOVES

Amb l’arribada de l’adolescència i primera joventut ens trobem amb una etapa del desenvolupament on predominen els canvis, les pèrdues, els progressos i els dols.

Es tracta d’una situació nova, un període on es viuen noves experiències i on tot s’ha de posar a prova. Conviuen alhora aspectes infantils i adults, sovint difícils de compaginar i que poden generar preocupacions i situacions de conflicte tant personal com familiar o social.

El treball psicoterapèutic és dirigit a acompanyar en la comprensió i elaboració d’aquests processos, posar en marxa els recursos necessaris per promoure una bona evolució i desenvolupar aspectes sans que permetin una vida saludable i unes relacions satisfactòries.

ADULTS DE TOTES LES EDATS

L’etapa adulta és el moment de la vida on hem assolit la plenitud en el nostre desenvolupament i tenim la nostra manera de ser ben configurada.

De vegades, i sense entendre’n el motiu, pot passar que aquesta estabilitat s’alteri i la persona entri en una situació de malestar o patiment que interfereixi la seva vida diària.

La psicoteràpia està pensada com un espai per escoltar, pensar, comprendre i afrontar aquestes situacions de manera que la persona pugui restablir el benestar i la qualitat de vida.